fredag 27 september 2013

Vantar för alla årstider

I går hade Clara Falk och Kamilla Svanlund releaseparty för sin nya bok Vantar för alla årstider, det är en jättefin bok med massor mönster på vantar och halvvantar. Partyt var jätte mysigt med 7 sorters kakor, garn försäljning och massor av trevligt folk.
Jag köpte självklart boken och fick den signerad.
Jag fick i våras möjlighet att provsticka ett av mönstren innan boken var klar, men det var ju hemligt så jag fick inte säga något.

Jag stickade i alla fall mönstret Kerstin som är en vackert mönsterstickad halvvante. Mönstret var riktigt bra och det gav mig mersmak att sticka med Kampes garn där emot ändrade jag färgerna men jag tror den hade varit snyggare om dom var mer kontrasterande.

PS. Glöm inte bort att kolla på sida 122, där blir jag till och med tackad för att jag hjälpte till och provstickade.

6 kommentarer:

 1. Trevligt Silje, både naglarna och vantarna är fina !
  Kram Raila

  SvaraRadera
 2. Apropå det där med konstrasterande färger beror det väl en hel del på vad man bär dem till och om man vill att vantarna eller andra klädesplagg ska få uppmärksamheten? :) Jag gillar dina med! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är faktiskt sant, dock föredrar jag nog lite starkare färger på mitt stickat. Men dom passar väldigt bra i skogen om man ska vandra eller plocka svamp. Värmer men har kvar fingerfärdigheten och man ser aldrig om de kommer smuts på dem.

   Radera
 3. Sjukt snygga vantar! Både dina och versionen i boken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Mönstret är ju jätte fint så det är lätt att få det fint.

   Radera