tisdag 16 april 2013

Eddie Izzard och middag


Igår hade jag en fantastisk kväll. Jag, Calle och Marie skulle gå på Eddie Izzard's show force majeure. Men innan det åt vi på Pinchos, det är en app-restaurang där man beställer mat och dryck genom telefonen och sedan hämtar maten själv. Det var fantastiskt!
Foto: Marie

Tanken är att man beställer in lite tapas, fast rätterna är inte alla så tapasiga. Tex här har vi en mini burgare, en mini plankstek och lite dumplings, i hörnet kan man även skymta en mojhito. Allt var fantastiskt gott! Om ni har möjlighet att gå dit någon gång rekommenderar jag verkligen det och om man inte har en smartphone så kan man alltid låna en av restaurangen.

När vi var klara var den bara att promenera till Scandinavium, det var fantastiskt varmt vårväder så det gjorde man ju gärna, det hade regnat tidigare under dagen så luften var fräsch och vårig.

Vi fick rätt bra platser inte på parkett men rätt nära scenen ändå, jag har aldrig sett Eddie Izzard live men har gillat honom i evigheter känns det som. Nåt som var helt fantastiskt var att han avslutade med en flirt till hans death star cantina skämt fast denna gång var Gud också med. Det var fantastiskt roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar